Vastgoed en interieur fotografie

Het vastleggen van de juiste sfeer is bij vastgoed en interieur fotografie heel belangrijk. De juiste beelden met oog voor detail daar gaat het om bij het fotograferen van vastgoed.

Ik maak niet alleen foto's voor bedrijven en organisaties die graag een kijkje in de keuken willen geven, maar natuurlijk ook voor bedrijven en particulieren die vastgoed te koop aanbieden.

Wat het doel ook is, de foto's moeten een visitekaartje afgeven van jouw object, pand of interieur. Je klanten willen een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt én je wilt ze uitnodigen om langs te komen. De sfeer van de fotoreportage moet potentiële klanten overtuigen.

Al heel wat jaren houd ik me voor verschillende bedrijven en ondernemers bezig met interieur en vastgoedfotografie. Als interieurfotograaf zorg ik ervoor dat jouw interieur op de mooiste en meest sfeervolle manier wordt vastgelegd. Ik maak daarbij onder andere gebruik van HDR waarbij verschillende foto’s van hetzelfde interieur worden samengevoegd tot één krachtig beeld. Daarmee springen je foto’s er echt uit!

Werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hiercontact met mij op.

Kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van jouw pand en voor het vastleggen van de juiste uitstraling, kom ik graag op locatie langs om nader kennis te maken.

Na een eerste kennismaking starten we dan met een korte rondleiding. Zo krijg ik een beter beeld van jouw pand en kun je aangeven welke onderdelen van belang zijn om vast te leggen. Daarnaast biedt een rondleiding de gelegenheid iedere ruimte en het omliggende terrein te checken op details. De ruimtes moeten natuurlijk zo netjes mogelijk zijn opgeruimd waarbij ik ook kijk naar snoeren en hinderlijke objecten die nog even weggewerkt moeten worden.

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een offerte en na goedkeuring daarvan ga ik aan de slag.

Fotograferen

Ik vind het prettig om in alle rust vastgoed en interieurfoto's te maken. Ik neem de tijd en heb oog voor detail. Voor het maken van interieurfoto's maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht waardoor de foto's een mooi naturel beeld geven van jouw huis of interieur.

De beelden worden vervolgens professioneel bewerkt en worden zo snel mogelijk digitaal aangeleverd in hoge en lage resolutie. Een reportage duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur

Nabewerken en toezenden foto’s

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een selectie maken die ik vervolgens volledig nabewerkt en in hoge resolutie via een link zal aanleveren.

Voor uw presentatie op Funda verkoop, Funda verhuur als Funda Business verzorg ik de volgende onderdelen:

  • Foto's
  • Plattegronden in 2D en 3D,
  • 360° foto's en
  • Video's

Plattegronden meet ik met professionele apparatuur in en verwerk ik in Floorplanner. 360° foto's maak ik met een GoPro Fusion. Video's maak ik met gebruikmaking van een stabalizer en verwerk ik professionele videobewerkingssoftware. Video's voorzie ik van begeleidende teksten en muziek.

Meer voorbeelden zijn zichtbaar op de website van Boomgaardt Bedrijfsmakelaars of Funda

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf of voor de verkoop van je huis kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer zien? Klik hier!

Vastgoed & Interieur Fotografie 

Vanaf € 150