Treatwell Interieurfoto’s

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar als fotograaf aan het werk voor Treatwell in en rondom de provincie Groningen.

Treatwell is Europa’s grootste online boekingsplatform voor hair & beauty. Via de site van Treatwell vind je eenvoudig salons bij jou in de buurt, boek je voordelig last minute of check je handige reviews.

Voor Treatwell maak ik per opdracht altijd veel verschillende foto’s.

Allereerst natuurlijk interieurfoto’s. Interieurfoto’s geven de klant een idee van de sfeer van de salon of kapperszaak en wat je kunt verwachten als je de salon of winkel binnen loopt. Daarnaast maak ik altijd productfoto’s en foto’s van behandelingen die in de salon worden gegeven. Tenslotte bestaat een Treatwell shoot ook altijd uit het maken van een portretfoto van de saloneigenaar en van de gevelfoto van de salon. Zo weten klanten wie ze zal verwelkomen en waar ze moeten zijn.

Interieurfoto’s zijn natuurlijk voor meer doeleinden van grote toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop of verhuur van vastgoed. Met goede, sfeervolle interieurfoto’s prikkel je potentiële kopers en huurders een afspraak te maken en langs te komen. Je maakt klanten enthousiast en vergroot hiermee je kansen op een succesvolle transactie.

Ook op zoek naar een fotograaf die foto’s van uw interieur voor uw website kan maken?

Bel of app mij voor meer informatie op 06-46909542 of neem hier contact met mij op!

Laten we contact hebben
om je wensen te bespreken.

Bel mij op: 06-46 90 95 42

Of stuur een e-mail naar:

info@dignatennapel.nl