Portret fotografie

De afgelopen jaren heb ik heel wat verschillende portretten mogen maken. Zowel binnen organisaties voor teamsites en campagnes, maar ook voor professionele LinkedIn-profielen. Voor ieder portret geldt dat het vaak een bijzondere en vooral persoonlijke foto is. Om tot de beste foto te komen, neem ik dan ook graag even de tijd. Hoe wil je op een foto, wat wil je uitstralen, wil je lachend of juist serieus, zwart-wit of toch kleur; alles is bespreekbaar en ook tijdens de shoot kun je nog alle kanten op. Ik maak dan ook verschillende portretten. Samen bepalen we uiteindelijk welk portret het beste bij je past.

Ik werk zowel voor grote bedrijven en organisaties die graag mooie foto’s willen voor de (interne) teampagina, website of campagnes als voor ondernemers, zzp-ers en particulieren.

Een goed portret is niet alleen fijn om van jezelf te hebben, je straalt daarmee ook professionaliteit uit richting je klanten, relaties en netwerk.

Mijn werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Kennismaking

Een goed portret is heel persoonlijk. Ik vind het dan ook prettig om voor de shoot contact te hebben over je ideeën omtrent fotografie en de wensen die je hebt over bijvoorbeeld de locatie.

Fotograferen

Ik vind het prettig om ongedwongen foto's te maken. Je komt dan het beste tot je recht. Ik stel je altijd zoveel mogelijk op je gemak zodat je ontspannen en spontaan wordt vastgelegd. Tijdens het fotograferen maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht en professionele fotoapparatuur.

Nabewerken en toezenden foto’s

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een voorselectie maken waaruit jij je beste portret kiest. Je allerbeste foto wordt vervolgens door mij volledig nabewerkt en in het gewenste formaat of verschillende formaten via een link aangeleverd.

Ik help je graag aan een mooi portret. Dat kan op iedere locatie. Dankzij mijn mobiele studio ben ik flexibel en kom ik zonder problemen voor een shoot bij jouw op kantoor of bij je thuis. Wil je liever een informeler portret dan kan dat natuurlijk ook. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Meer zien? Klik hier!

Portret Fotografie

Vanaf € 75 per portretAlle genoemde bedragen zijn exclusief BTW