Header fotografie

Een belangrijk onderdeel van een goede website is een mooie header. Een header foto is een panoramafoto die meestal bovenaan een website staat. Op social media is een header al gemeengoed en vinden we dit type foto vaak terug. Twitter, LinkedIn en Facebook bieden allemaal de mogelijkheid je persoonlijke pagina nog persoonlijker te maken door het toevoegen van een headerfoto ook wel een omslagfoto genoemd.

Steeds meer bedrijven en zelfstandigen kiezen ervoor ook hun eigen bedrijfswebsite te voorzien van een goede header.

Je kunt met een goede headerfoto op je website namelijk een (beeld)verhaal vetellen. Een goede header vertelt iets over je bedrijf of over jou als professional. Middels een header wordt de sfeer bepaald die jouw website uitstraalt. Het is het visitekaartje van je website waarmee je kunt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je als zelfstandige of als bedrijf voor staat.

Mijn werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie, het werk wat jullie doen en jullie wensen omtrent fotografie kom ik heel graag langs om nader kennis te maken. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een offerte en na goedkeuring daarvan ga ik voor jullie aan de slag.

Fotograferen en nabewerking

Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag met het maken van de juiste headerfoto. Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een voorselectie maken die ik aan je voorleg. Aan de hand van jouw keuze wordt de gekozen foto of worden de verschillende foto's volledig door mij nabewerkt en in het gewenste formaat of verschillende formaten via een link aangeleverd.

Meer zien? Klik hier!