Vastgoed & Funda media

Het vastleggen van de juiste sfeer is bij vastgoed en interieur fotografie heel belangrijk. Zeker wanneer je voornemens bent je woning of bedrijfspand te verkopen of te verhuren zijn goeie foto's heel belangrijk. De juiste beelden met oog voor detail daar gaat het om bij het fotograferen van vastgoed.

De foto's moeten een visitekaartje afgeven van jouw object of pand. Je klanten willen een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt én je wilt ze uitnodigen om langs te komen. De sfeer van de fotoreportage moet potentiële investeerders, kopers of huurders overtuigen.

Naast goede foto's wordt andere media ook steeds belangrijker. Als medialeverancier voor makelaars lever ik naast mooie foto's daarom ook videobeelden, 360°-foto's en plattegronden. De plattegronden worden zowel in 2-D als 3-D aangeleverd waardoor je een goede indruk krijgt van de indeling van een object.

Werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Fotograferen, inmeten en filmen

Ik vind het prettig om in alle rust vastgoed en interieurfoto's te maken. Ik neem de tijd en heb oog voor detail. De beelden worden vervolgens professioneel bewerkt en worden zo snel mogelijk digitaal aangeleverd in hoge resolutie. Het maken van een woningpresentatie of bedrijfsruimte-presentatie duurt gemiddeld één tot twee uur, inclusief een fotoreportage, inmeten, 360°-foto's en filmen.

Nabewerken en toezenden media

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een selectie maken die ik vervolgens volledig nabewerkt en in hoge resolutie via een link zal aanleveren.
Daarnaast maak ik aan de hand van de meetgegevens een plattegrond en edit ik de filmbeelden tot een pakkende video.
De 360°-foto's, plattegronden en video worden geüpload in de leveranciers mediadesk van Funda of Funda in Business.

Voor uw presentatie op Funda verkoop, Funda verhuur als Funda Business verzorg ik de volgende onderdelen:

  • Foto's
  • Plattegronden in 2D en 3D,
  • 360° foto's en
  • Video's

Plattegronden meet ik met professionele apparatuur in en verwerk ik in Floorplanner. 360°-foto's maak ik met een GoPro Fusion. Voor het maken van de video's maak ik gebruik van een stabalizer. De videobeelden worden vervolgens verwerkt tot een film met behulp van professionele videobewerkingssoftware.

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf of voor de verkoop van je huis kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer zien? Klik hier!

Vastgoed & Funda media 

Vanaf € 150