Funda Vastgoedpresentatie

Het vastleggen van de juiste sfeer is bij vastgoed en interieur fotografie heel belangrijk. De juiste beelden met oog voor detail daar gaat het om bij het fotograferen van vastgoed. Ik maak niet alleen foto’s voor bedrijven en organisaties die graag een kijkje in de keuken willen geven, maar natuurlijk ook voor bedrijven en particulieren die vastgoed te koop of te huur aanbieden op een online platform als Funda, Makelaarsland of Jaap.nl.

Wat het doel ook is, de foto’s moeten een visitekaartje afgeven van jouw object, pand of interieur. Je klanten willen een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt én je wilt ze uitnodigen om langs te komen. De sfeer van de fotoreportage moet potentiële klanten overtuigen. Met goede, sfeervolle interieurfoto’s prikkel je potentiële kopers en huurders een afspraak te maken en langs te komen. Je maakt klanten enthousiast en vergroot hiermee je kansen op een succesvolle transactie.

Voor uw presentatie op Funda verkoop, Funda verhuur als Funda Business verzorg ik de volgende onderdelen:

  • Foto’s
  • Plattegronden in 2D en 3D,
  • 360° foto’s en
  • Video’s

Plattegronden meet ik met professionele apparatuur in en verwerk ik in Floorplanner. 360° foto’s maak ik met een GoPro Fusion. Video’s maak ik met gebruikmaking van een stabalizer en verwerk ik professionele videobewerkingssoftware. Video’s voorzie ik van begeleidende teksten en muziek.

Ook op zoek naar foto’s, video’s en plattegronden voor de verkoop van uw woning?

Bel of app mij op 06-46909542 of neem hier contact met mij op!

Laten we contact hebben
om je wensen te bespreken.

Bel mij op: 06-46 90 95 42

Of stuur een e-mail naar:

info@dignatennapel.nl