Feesten, verjaardagen, borrels en partijen

Ben je op zoek naar een fotograaf die voor jou een gezellige borrel, een verjaardag of feest kan fotograferen? Ik kom graag langs om de mooiste momenten vast te leggen!

Als ervaren fotograaf weet ik hoe waardevol mooie foto's zijn voor het herbeleven van feestelijke momenten. Ik zorg daarom graag voor de mooiste beelden.

Mijn werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van jouw feest en je wensen omtrent fotografie kom ik heel graag langs om nader kennis te maken. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een offerte en na goedkeuring daarvan ga ik voor jou aan de slag.

Fotograferen

Ik vind het prettig om ongedwongen foto's te maken, maar voor een feestelijk portret of een groepsfoto is natuurlijk altijd ruimte. Tijdens het fotograferen maak ik  gebruik van het aanwezige (dag)licht en professionele fotoapparatuur.

Nabewerken en toezenden foto's

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een selectie maken die ik vervolgens volledig nabewerkt en in het gewenste formaat of verschillende formaten via een link zal aanleveren.

Benieuwd wat ik voor jouw feestje kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om al je wensen en ideeën te bespreken en alle mogelijkheden met je door te nemen.

Meer zien? Klik hier!

Feesten & Borrels

Vanaf € 350