Evenementen, openingen en borrels

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een naderend evenement? Ik denk graag met je mee om jouw event tot een succes te maken! Als ervaren fotograaf weet ik hoe belangrijk een sfeervolle reportage is voor jouw bedrijf. Niet alleen omdat je van mij de perfecte beelden ontvangt die een goed beeld geven van de organisatie, maar ook omdat u die beelden op veel verschillende manieren kunt inzetten voor uw marketingdoeleinden en natuurlijk op social media. Het bereik van een dergelijk evenement wordt daarmee bijzonder groot. Of u nu een bedrijfsfeest gaat, een congres, beurs, een borrel of een opening ik zorg voor de juiste beelden.

Mijn werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie, het event wat jullie organiseren en jullie wensen omtrent fotografie kom ik heel graag langs om nader kennis te maken. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een offerte en na goedkeuring daarvan ga ik voor jullie aan de slag.

Fotograferen

Ik vind het leuk om ongedwongen foto's te maken. Maar voor een feestelijk portret of een groepsfoto of een officieel moment is natuurlijk altijd ruimte. Tijdens het fotograferen maak ik gebruik van het aanwezige (dag)licht en professionele fotoapparatuur.

Nabewerken en toezenden foto’s

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een selectie maken die ik vervolgens volledig nabewerkt en in het gewenste formaat of verschillende formaten via een link zal aanleveren.
Op verzoek is het mogelijk binnen een aantal uur al een aantal foto's te krijgen voor bijvoorbeeld social media uitingen.

Benieuwd wat ik voor jouw event kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om al je wensen en ideeën te bespreken en alle mogelijkheden met je door te nemen.

Meer zien? Klik hier!

Event Fotografie

Vanaf € 300