Rabobank Ecolution

Bijzondere momenten vragen erom om vastgelegd te worden door een fotograaf. Of het nou gaat om een opening, de lancering van een nieuw product of, zoals in dit geval het aangaan van een nieuw partnership.

De Rabobank Groningen ondersteunt de Ecolution voor de komende 5 jaar. Aan mij de eer om het ondertekenen van het partnership tussen de directies van de Groninger Rabobanken en de Ecolution vast te leggen.

De Ecolution – het schip van wijlen Wubbo Ockels - zit vol duurzame technieken en toepassingen en vaart op zon, wind en waterstof. De Ecolution is een zeilschip, dat door 2 personen te bezeilen is en vier tot zes gasten kan meenemen. Het zeiljacht zit vol innovaties op het gebied van groene energie, moderne zeiltechnieken en comfort zonder de natuur te schaden. In de haven van Lauwersoog krijgt de boot een plek bij het nieuwe duurzaamheidscentrum ​Wadduurzaam. Hier zal het schip ondernemers inspireren en toeristen aantrekken.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf of campagne kan betekenen? Ik kom graag met je in contact en bespreek heel graag alle mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Bel of app mij op 06-46909542 of neem hier contact met mij op!

Laten we contact hebben
om je wensen te bespreken.

Bel mij op: 06-46 90 95 42

Of stuur een e-mail naar:

info@dignatennapel.nl