Rabobank Reclamecampagne

Ongedwongen portretten maken voor een WhatsApp reclamecampagne dat was de vraag van de Rabobank.
In plaats van een portret op de werkvloer wilde de Rabobank eens iets anders proberen.

We hebben daarom in overleg gekozen voor verschillende plaatsen midden in het werkgebied van de Rabobank Stad en Midden Groningen.
In dit geval de plaatsen Groningen, Hoogezand, Haren en Veendam. Van belang was dat deze plaatsen op de foto ook herkenbaar moesten zijn.Maar ook toegankelijke foto’s die uitnodigen tot contact.

Met de verschillende adviseurs trokken we erop uit. Voor Groningen kozen we het prachtige park achter de Martinikerk, het Martinikerkhof. In Hoogezand voor het zogenaamde ‘HS-monument’ midden in het centrum van Hoogezand. In Haren kozen we een mooie plek midden in het dorpshart en voor Veendam een prachtige plek op een brug voor een aantal prachtige, karakteristieke huizen. Naast het gebruik van de foto’s op abri’s zijn de foto’s inmiddels meerdere malen gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden.

Eigenlijk is het zonde om zulke mooie foto’s  voor een eenmalige reclamecampagne te gebruiken. Ze zijn natuurlijk veel breder in te zetten. Gelukkig maakt de Rabobank daar ook goed gebruik van, recent zijn de foto’s opnieuw gebruikt voor een reclamecampagne voor beleggen.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf of campagne kan betekenen? Ik kom graag met je in contact en bespreek heel graag alle mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Bel of app mij op 06-46909542 of neem hier contact met mij op!

Laten we contact hebben
om je wensen te bespreken.

Bel mij op: 06-46 90 95 42

Of stuur een e-mail naar:

info@dignatennapel.nl