Bedrijfs fotografie

Als je op een goede manier wilt laten zien waar jouw bedrijf voor staat dan is bedrijfsfotografie hét middel bij uitstek. Wat voor bedrijf je ook hebt, iedere organisatie is gebaat bij professionele bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie op maat voor jouw bedrijf passend bij de sfeer en uitstraling van jouw organisatie en gericht op jouw doelgroep. Je geeft daarmee niet alleen je visitekaartje af, maar ook een persoonlijk beeld van jouw bedrijf. En dat is exact wat de beelden uit een goede bedrijfsreportage doen. Je laat hiermee de mensen achter je bedrijf zien, het werk wat ze doen en de dagelijkse gang van zaken. Kortom, wat jouw organisatie drijft.

Een goede bedrijfsreportage geeft degene die de foto’s ziet het gevoel dat hij graag voor dat bedrijf zou willen werken of klant zou willen zijn.

Mijn werkwijze

Graag geef ik hier alvast een kort overzicht van mijn werkwijze. Voor het beantwoorden van vragen ben ik natuurlijk graag bereid, neem hier contact met mij op.

Kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie, het werk wat jullie doen en jullie wensen omtrent fotografie kom ik heel graag langs om nader kennis te maken. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een offerte en na goedkeuring daarvan ga ik voor jullie aan de slag.

Fotograferen

Ik vind het prettig om ongedwongen foto's te maken. Medewerkers komen dan het beste tot hun recht en ik kan ze laten zien zoals ze zijn. Ik stel iedereen altijd zoveel mogelijk op zijn of haar gemak zodat er een ontspannen en spontane sfeer hangt, Tijdens het fotograferen maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht en professionele fotoapparatuur. Ik neem zowel sfeerfoto’s van de werkvloer als detailfoto’s van producten, werkzaamheden en dienstverlening.

Nabewerken en toezenden foto's

Na de fotoshoot zal ik uit alle foto's een selectie maken die ik vervolgens volledig nabewerkt en in hoge resolutie via een link zal aanleveren.

Meer zien? Klik hier!

 

 

Bedrijfsfotografie  

Vanaf € 250